Articles Stat:
Number of Articles: 19Number of Proceeding pages: 179
Papers View: 19951
National Veterinary Conference in the service of community health and animal health In date 2015-12-31 by _COMMA گروه پژوهشي اكباتان با همكاري نظام دامپزشكي همدان و اداره كل دامپزشكي استان همدان _DAR _CITY Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS National Veterinary Conference in the service of community health and animal health
All Rights Reserved - CIVILCA©
Accepted papers in National Veterinary Conference in the service of community health and animal health
مروری بر بیماری های زئونوز نوپدید و بازپدید
بررسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان همدان
بررسی وضعیت پرورش شترمرغ در استان همدان
برسی عوامل تاثیر گذاربر تلفات در مرغداری های گوشتی شهرستان رزن
شیوع کک در منازل انسانی، جایگاههای دامی و درماتیت شدید جلدی ناشی از آن در یک دختر بچه غیر بومی در یکی از توابع استان اردبیل
بازپدیدی بیماری آنفلوانزای پرندگان در ایران
بررسی شیوع سرمی آلودگی به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوهای اهواز
مقاومت ماکیان و موش به تجویز خوراکی زهر عقرب
بررسی ضایعات هیستوپاتولوژیکی ناشی از آنتریت انگلی و مقایسه آن با تغییرات آنزیم AST سرم خون در بوقلمون های بومی اطراف شهرستان سنندج
بررسی تغییرات سرمی آنزیم های کبدی طی التهاب القاء شده توسط تزریق روغن درخت ون در بز مرخز
مطالعه اپیدمیولوژیکی فاسیولیازیس در نشخوارکنندگان شهرستان سنندج
بررسی اثر ماکروسکوپیک عصاره هیدروالکلی گیاه برگ بویی زاگرس بر روند التیام زخم پوستی در موش صحرایی دیابتی نر
بررسی عوارض سوء تجویز سیکلوفسفامید بر بافت تخمدان
میزان فراوانی جرب های واروآ و آکاراپیس وودی و تک یاخته نوزما در کلنی های پرورشی زنبور عسل در شهرستان صحنه
بررسی اثرات محافظتی ویتامین c بر مسمومیت تخمدانی ناشی از سیکلوفسفامید در موش
رخداد همزمان بیماری هایپوفسفاتمی و طاعون نشخوار کنندگان کوچک ( PPR ) در یک راس قوچ نژاد سنجابی
بررسی اثر ضد میکروبی 1-8 سینئول علیه دو باکتری استافیلوکوکوس آرئوس و سالمونلا تیفی موریوم
مقایسه تاثیر عصاره های مختلف کلم بروکلی و ویتامین C بر استرس اکسیداتیو ناشی از اندوسولفان در بافت بیضه
بررسی نظام HACCP در روند کشتار و نگهداری و عرضه گوشت قرمز استحصالی از دامهای پرواری