Articles Stat:
Number of Articles: 278Number of Proceeding pages: 3189
Papers View: 337673
Third National Conference on Medicinal Plants and Sustainable Agriculture In date 2015-06-11 by _COMMA دبيرخانه دائمي همايش _DAR _CITY Hamadan was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS Third National Conference on Medicinal Plants and Sustainable Agriculture
All Rights Reserved - CIVILCA©
Accepted papers in Third National Conference on Medicinal Plants and Sustainable Agriculture
افزایش فتوسنتز و کاهش خسارت پوسیدگی فوزاریومی با استفاده از کمپوست در ارقام 4015 و 640 ذرت (.Zea mays L)
اثر کمپوست بر خسارت قارچی Fusarium moniliforme و افزایش فتوسنتز در ارقام 6010 و 540 ذرت (.Zea mays L)
THE ROLE OF MEDICINAL PLANTS IN HUMANS LIFE
خضاب با مواد گیاهی و حیوانی و بازتاب آن در شعر فارسی
کارکردهای هنری گل و گیاه در شعر فارسی فانی
روغن کنجد و خواص دارویی آن
بررسی واکنش علف های هرز به کاربرد متوالی برخی از علف کش ها در سیستم کشت مستقیم برنج
Chemical Composition and Antimicrobial Activity from Different Parts Essential Oils of Iranian Nepeta natanzensis
Phytochemical Composition and Evaluation of Antimicrobial and Antioxidant Activity of the Essential Oils of Achillea cuneatiloba Boiss. & Buhse.
بررسی تأثیر غلظت های مختلف هورمون رشد BAP بر کشت بافت گل راعی (Hypericum perforatum)
تأثیر غلظت های مختلف هورمونهای D+BAPـ2.4 بر تحریک تولید هایپرسین در گیاه گل راعی در شرایط درون شیشه ای
تاثیر خصوصیات خاک بر عملکرد و میزان ترکیبات اسانس گیاه مریم گلی بنفش (Salvia verticillata) در سه ارتفاع
تعیین الگوی بهینه کشت زراعی براساس دو دیدگاه اقتصادی و زیست محیطی در شهرستان ساری
تأثیر گیاه پونه بر تولید گازهای گلخانه ای متان و دی اکسید کربن شکمبه بز به روش برون تنی
تأثیر عصاره اتانولی و استنی شیرین بیان بر جمعیت پروتوزوآیی شکمبه بز به روش برون تنی
بزرسی ترکیبات تشکیل دهنده و اثزات فارماکولوژیکی گیاه دارویی گل راعی
بررسی فیتوشیمیایی تیره نعناعیان با تأکید بر گیاه دارویی بادرنجبویه و متابولیت سیترونلال
تاثیر نوع بسته بندی در صادرات انواع گیاهان دارویی ایران
بررسی گیاه دارویی سرخارگل با تأکید بر عمده ترین ترکیبات شیمیایی و ویژگی های فارماکولوژیکی آن
بررسی اثر عصاره ی کودهای دامی بر پارامترهای جوانه زنی و رشد گیاهچه کلزا رقم هایولا
ارزیابی اثر عصاره ی کودهای حیوانی بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه بزرگ (Linum usitatissimum)
معرفی دانش بومی گیاهان دارویی زرین دشت استان فارس
تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر کشت پایدار گوجه فرنگی در شهرستان دزفول
تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول
امکان بیوکنترل بذور سس شرقی Cuscuta monogyna توسط دوگونه قارچ فوزاریوم
بررسی اثرات ترکیبات مختلف گیاهان دارویی پونه و دارپین بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
بررسی اثر دو تنظیم کننده رشد گیاهی بر یمزان کالوس زایی جوانه و برگ گیاه انجیر معابد (Ficus religiosa)
بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L)
بررسی تأثیرکود آلی هیومیک اسید بر میزان اسانس و عملکرد مرزه (.Satureja hortensis L)
سنتز کوپلیمرهای ترکیب طبیعی کارواکرول و بررسی رهایش آن و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی کارواکرول با مشتقات سیلیله سنتز شده آن
گیاهان دارویی و اگزما
اثر جهت شیب بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی چای کوهی (Stachys lavandulifolia) در منطقه شاه جهان اسفراین
پاسخ های کمی و کیفی گیاه دارویی ترخون (.Arttemiisiia dracuncullus L) به تلقیح قارچ مایکوریزا (Gllomus iinttraradiices) و تنش شوری
بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی پارامترهای شکمبه ای در بره های نر مهربان
بررسی ترکیبات شیمیایی ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده با استفاده از سطوح مختلف ملاس
بررسی اثر ضایعات کمپوست قارچ دکمه ای سیلو شده بر برخی فراسنجه های خونی در بره های نر مهربان
اثر اسید هیومیک و تنش خشکی بر غلظت عناصر غذایی در برگ و گل گیاه دارویی گلرنگ (Carthamus tinctorius L) در جیرفت
بررسی پارامترهای رشذی و محتوی آب نسبی در گیاه لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) تحت غلظت های مختلف سولفات روی
بررسی شاخص های تحمل به تنش و حساسیت به تنش در ارقام و گونه های کلزا در کاربرد باکتری های محرک رشد گیاهی
مطالعه مقدماتی تاثیر کنسانتره اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis ) پرورش یافته ایرانی بر پروفایل لیپیدی رت های نر دیابتی شده با استرپتوزوتوسین
تأثیر تغذیه کودی و تفاوت کود شیمیایی و ارگانیک بر برخی خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا
تأثیر تغذیه کودی برمیزاى عملکرد وزن تر و خشک گیاه دارویی زوفا
تأثیر کودهای شیمیایی و ارگانیک بر روی رنگیزه و اندازه برگ گیاه دارویی زوفا
مقایسه بررسی الگوهای خشکسالی وترسالی در مازندران با استفاده از شاخص EDI
بررسی تنوع آللی و عدم تعادل لینکاژ در توده والدینی ارقام برنج با استفاده ازنشانگرهای ریزماهواره
بررسی امکان کاربرد نانوسیلور برای کنترل قارچ عامل بلاست برنج (Pyricularia grisea)
نحوه عمل ژن و وراثت پذیری مقاومت به فوزاریوم سنبله در گندم
تعیین جایگاه اندامی و مطالعه سنتیکی فعالیت مهارکنندگی تیروزیناز در عصاره هگزانی اندام های هوایی مختلف گیاهان گون (Astragalus vegetus Bunge) و کنگر (.Gundelia tournifortii L)
مقایسه خواص تریاقی گیاهان کاربردی در طب سنتی و نوین برای درمان گزیدگی ها
آت اکولوژی گونه دارویی درمنه ترکی (Artemisia persica Boiss) در استان کرمان
ارزیابی روند تغییرات شاخص سطح برگ (LAI) در توده های مختلف خرفه (Portulaca oleracea) تحت تنش شوری
ارزیابی روند تغییرات غلظت کلروفیل برگ در توده های مختلف خرفه (Portulaca oleracea) تحت تنش شوری
ارزیابی ویژگی های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه داروئی گل گاوزبان ایتالیایی (Echium ittalicum) در رویشگاه های مختلف در استان کردستان
بررسی ویژگی های رشد و نموی گل گاوزبان ایتالیایی تحت تأثیر ارتفاع رویشگاه های بومی استان کردستان
مطالعه اثر ضد میکروبی گیاه .Callistemon viminalis (SOl. ex Gaertn.)G. Don روی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اپیدرمیس
همپیوندی گل و گیاه با صور خیال در شعر فارسی با تکیه بر شعر امیرعلیشیر
شگردهای بلاغی گل و گیاه در غزلیات تأثیر تبریزی
بررسی میزان و علل تلفات آب در کانالهای خاکی خرم آباد
بررسی میزان و علل تلفات آب در تعدادی از کانالهای بتنی خرم آباد
معرفی برخی از گیاهان دارویی استان کرمانشاه
بررسی اثر اتانول بر طول عمر گلجایی و برخی صفات کیفی گل شاخه بریده میخک (Dianthus chinensis cv. 'Red Candy)
اثر برخی اسانس های گیاهی بر افزایش طول عمر گلجایی گل شاخه بریده میخک (Dianthus caryophillus cv. 'Beaumonde)
تأثیر محلول های نگهدارنده الکلی بر افزایش کیفیت و به تأخیر انداختن پیری گل شاخه بریده میخک رقم خوشه ای (Dianthus chinensis cv. ' Pink Candy)
اثر اسانس های گیاهی و ساکارز بر افزایش ماندگاری گل شاخه بریده میخک رقم استاندارد (Dianthus caryophyllus L. cv. 'Sensi)
بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی آویشن دنایی، خارمریم و علف چشمه
آنالیز فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه کتان روغنی (Linum usitatissimum)
ارزیابی اثر ضذ دیابتی کنسانتر جلبک آبی اسپیرولیىای پرورش یافته ایرانی در موش های صحرایی نر دیابتی شده با تزریق استرپتوزوتوسین
تأثیر تلقیح کود فسفاته بارور 2 تحت سطوح مختلف کود نیتروژن بر روی وزن خشک کاسبرگها و عملکرد بیولوژیک گیاه دارویی چای ترش
بررسی تدثیر کود فسفاته بارور 2 و کود فسفر بر روی وزن خشک کاسبرگ ها و عملکرد بیولوژیک گیاه دارویی چای ترش
اثر ترکیبات عىاصر ماکرو و میکرو و سایه اندازه گیاه بر خصوصیات کمی گوجه فرنگی گیلاسی
باقی مانده سموم و کود در کشاورزی و نقش آن در ایجاد سونامی سرطان
بررسی تغییرات فاکتورهای التهابی سلولهای مغزی موش صحرایی پس از تأثیر عصاره سنبل الطیب
ارزیابی روش های آموزش شبکه عصبی MLP به منظور پیش بینی رطوبت خاک به کمک خصوصیات زود یافت خاک
بررسی کارایی الگوریتم های غیر خطی کریجینگ برای پایش تغییرپذیری مکانی رطوبت خاک
ارزیابی دقت مکانی الگوریتم های Simple Kriging, Ordinary Kriging و Universal Kriging جهت تخمین رطوبت خاک
تاثیر تنظیم کننده رشد سایکوسل بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک
تاثیر شوری خاک و سایکوسل بر عملکرد و مقادیر سدیم و پتاسیم اندام هوایی و ریشه گندم
اثر تنش های زنده و غیرزنده در تولیدات کشاورزی
مدیریت علف های هرز، آفات و بیماری ها
اکسین و نقش آن در ریشه زایی قلمه های سخت ریشه زا (Review)
اثرات آویشن و پروبیوتیک بر برخی صفات عملکردی بلدرچین ژاپنی
اثر سطوح مختلف فیتوبیوتیک (پودر آویشن) و پروبیوتیک بر کیفیت گوشت و تأثیر پروبیوتیک بر عملکرد سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی
بررسی محتوی کلروفیل در گیاهان سوماکلونال تحت تنش خشکی
تأثیر متقابل هورمون های اکسین و سسیتوکنین بر تعداد شاخه گیزلا 5
A mycological survey on feed ingredients and mixed animal feeds in Iran
Mycoflora of maize harvested from Iran and imported maize
Evaluation of fungal flora in some important nut products(Pistachio, Peanut, Hazelnut, and Almond) in Tehran, Iran
بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی سیر )Allium sativum( بر باکتری های آلوده کننده آرتمیا در شرایط آزمایشگاهی
سنجش میزان پایداری کشاورزی شهرستان فارسان
بررسی مسائل و چالش های توسعه پایدار کشاورزی در ایران
سنجش سطح پایداری در نظام های بهره برداری کشاورزی
بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه 2 قارچ بیماریزای گیاهی
بررسی اثرات ضد قارچی عصاره برگ لیمو شیرین بر علیه قارچ های Geotricum candidum و Penicillium digitatum
تحلیل عاملی عوامل مؤثر بر موفقیت عملکرد اعضاء هیئت مدیره شرکت های تعاونی روستایی، تولیدی و کشاورزی (شهرستان صحنه)
تحلیل برنامه های عمرانی ایران قبل و بعد از انقلاب
تکنیک های هسته ای در کشاورزی
انواع روش های کشت هیدروپونیک گیاهان
تأثیر 10 هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST, ALT, GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو
تأثیر مصرف میوه عناب بر قند خون ناشتا، مقاومت به انسولین و ترکیب بدنی در زنان یائسه چاق
ارزیابی توان گره زایی و مقاومت به آنتی بیوتیک جدایه های حاصل از گره های ریشه سویا
تعیین قابلیت تولید سیدروفور و تولید کمی آنزیم های آمیلاز، پروتئاز و سلولاز توسط جدایه های حاصل از گره های ریشه سویا در شرایط آزمایشاهی
اثر کلریدسدیم و کلرید کلسیم بر میزان ژل و برخی عناصر در آلوئه ورا
تعیین ترکیب شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره الکلی گیاه سنجد تلخ (کهام)
مطالعه ی مورفولیژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی سیر (Allium sativum) و اثرات آن بر روی سرطان
بررسی تاثیر انتی اکسیدانی گیاه زنجبیل بر عوامل بیماریزا بویژه بر رده سلولهای MCF-7
ترکیبات شیمیایی اسانس دو اکوتیپ دم شیر(.Leonurus cardiac L)
کاربرد تکنولوژی هردل در علوم و صنایع غذایی
بررسی خواص ضد میکروبی گیاه Tanacetum parthenium بر روی قارچ Candida albicans
بررسی تنوع فیتوشیمیایی جمعیت های گیاه داروئی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) در توده های کشت شونده شمال غرب ایران
اثر کشندگی سیرینول و تنداکسیر بر روی کنه تارتن دولکه ای (Tetranychus urticae Koch) در شرایط آزمایشگاهی
بررسی عوامل موثر بر بازاریابی محصولات کشاورزی ارگانیک (مطالعه موردی شهرستان میاندوآب)
بررسی سنتیکی و تعیین میزان مهارکنندگی تیروزیناز توسط عصاره ی متانولی اندام های هوایی تفکیک شده ی گیاهان .Hyoscyamus kurdicus Bornm و .Salvia suffruticosa Montbr. & Auch
شاهدانه، گیاه هزاره سوم: کاربردهای پزشکی و صنعتی
بررسی مهارت های مدیریتی لازم در زمینه بکارگیری سموم آفت کش در سطح مزارع کشاورزی
کشاورزی ارگانیک رویکردی نوین در دستیابی به توسعه پایدار
کشاورزی دقیق رویکردی نوین در دستیابی به توسعه پایدار
کاربرد بیوتکنولوژی در حفاظت از محیط زیست و توسعه کشاورزی پایدار
تغییرات در فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در کشت ریشه مویین بذرالبنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus) تحت تأثیر سیلیکون
بررسی اثر امواج ترکیبی اشعه UV بر مورفولوژی و ترکیب شیمیایی گیاهچه درمنه کوهی تحت شرایط کشت in vitro
مقایسه مقدار پولگون در اسانس Ziziphora clinopodioides subsp. Rigida (Boi ss.) Rech.f در چند رویشگاه استان همدان
بررسی همبستگی بین صفات عملکردی و اجزای عملکرد در تأثیر کم آبیاری در دو رقم ذرت به روش آبیاری شیاری و نوار تیپ (T-tip)
اثبات تأثیر عصاره فلوس و ترنجبین در رفع یبوست کودکان 6-1 سال
پتانسیل انحلال فسفات جدایه های باکتریایی حاصل از کمپوست در محیط بافر
اثر محلول پاشی متانول و عناصر ریزمغذی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم آبی
اثر محلول پاشی متانول وعناصر ریزمغذی برعملکرد و صفات مورفولوژیکی گندم آبی
اثر محلول پاشی متانول و تنش کم آبی انتهای فصل رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام گندم آبی در منطقه خرم آباد
اثر محلول پاشی متانول و تنش کم آبی انتهای فصل رشد بر برخی صفات فیزیولوژیکی ارقام گندم آبی در منطقه خرم آباد
بیولوژی آرتمیا و اهمیت آن در تغذیه آبزیان
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره سیر بر باکتری های Staphylococous aureus Escherichia coli در مدل غذایی گوشت مرغ آماده طبخ
بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک بر خواص جوانه زنی ارقام نخود
بررسی واکنش اجزای عملکرد ارقام نخود به پرایمنیگ بذر با اسید سالیسیلیک و اسید آسکوربیک
تأثیر تکنیک های پرایمینگ بذر بر عملکزد ارقام تیپ کابلی و دسی نخود
پاسخ فنولوصیک ارقام نخود سراعی به تکنیک های پزایوینگ بذر
معرفی مالچ و انواع آن جهت توجیه به عنوان گزینه ای نوین در توسعه پایدار کشاورزی مناطق خشک و نیمه خشک
بررسی اثر دور آبیاری و کاربرد سوپر جاذب بر روی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و محتوای آب نسبی گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L)
بررسی اثر دوره آبیاری و کاربرد سوپرجاذب بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و رنگیزه های فتوسنتزی گل همیشه بهار (.Calendula officinalis L)
تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال- کارنیتین بر برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
بررسی نقش روستاها ی مولد دراقتصاد ملی
تنوع زیستی گیاهان دارویی استان بوشهر
بررسی ات اکولوژی گیاه دارویی لگجی در استان بوشهر
اهمیت تنوع زیستی گونه های هالوفیت در استان بوشهر
گیاهان دارویی دره گرین (مطالعه موردی: شمال شرق شهرستان دلفان- لرستان)
بررسی اثرات روش های مختلف خاک ورزی و ارقام بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت علوفه ای
بررسی اثرات تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام ذرت سیلوئی
تأثیر تنش خشکی بر شاخص های فلورسانس کلروفیل در لوبیا قرمز (.Phasaeolus vulgaris L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
تأثیر تنش خشکی بر عملکرد و اجرای عملکرد لوبیا قرمز (.Phasaeolus vulgaris L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
تأثیر سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا قرمز (.Phasaeolus vulgaris L) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
تأثیر سطوح مختلف زئولیت بر عملکرد و اجزای عملکرد آفتابگردان (.Helianthus annuus) در شرایط آب و هوایی کرمانشاه
بررسی اثر نحوه آماده سازی زمین و کود نیتروژن بر عملکرد دانه و اجزا عملکرد دانه گندم پاییزه
بررسی اثرات آرایش کاشت و تراکم بوته بر عملکرد و اجزاء عملکرد ذرت سیلویی
اثر سطوح مختلف کود ورمی کمپوست و تراکم بر میزان اسانس و عملکرد اسانس نعنا فلفلی (.Mentha piperita L)
مطالعه تنوع ریختی گونه .Scariola orientalis L در ایران
بررسی تأثیر روش برداشت بر میزان ید و ویتامین ث در میوه فی جوآ شهرستان گرگان
چشم اندازی به گیاهان داروئی، معطر و غذایی در قرآن و احادیث
اثرات فیزیولوژیک تنش خشکی بر رشد برگهای کدوی طبی (Cucurbita pepo var. Styriaca) در تیمار با کودهای زیستی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس Tanacetum tarighii Sonboli در ایران
گیاهاى دارویی از نگاه قرآى کریم و احادیث
اولویت بندی مبارزه با پاتوزن های تهدیدکننده قارچ خوراکی دکمه ای Agaricus bisporus با استفاده از مدل AHP
بررسی اثرات کود بیولوژیک ازته و هیومیک اسید بر درصد اسانس و عملکرد روغن و کشت مخلوط گیاهان دارویی زوفا و کرچک در شرایط آب و هوایی اراک
بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه دو گونه دارویی شنبلیله و بن تله
تأثیر مقادیر دورآبیاری و سطوح نیتروژن برعملکرد بذر گشنیز
بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی 5 رقم گوجه فرنگی پرورش یافته در استان هرمزگان
اثر کاربرد کودهای نیتروژن وپتاسیم روی برخی خصوصیات رویشی و زایشی گیاه دارویی چای ترش (Hibiscus sabdariffa)
بررسی اثرات آب پنیر (whey) شیر شتر و عصاره آبی- الکلی گیاه کاه (Straw) برسطوح گلوکز، انسولین، ولیپید های سرم رتهای دیابتی
بررسی اثرات آب پنیر(whey) شیر شتر و عصاره آبی الکلی گیاه چرخه (Launaea acanthodes) برسطوح گلوکز، انسولین، ولیپید های سرم رتهای دیابتی
کشاورزی ارگانیک یا سبز گامی به سوی توسعه پایدار کشاورزی
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس Tanacetum abrotanifolium در ایران
بررسی اثر چریش بعنوان تعدیل کننده ثبات غشاء در موش های مبتلا به سرطان روده بزرگ پس از 20 هفته تیمار توسط DMH
مطالعه اثر چریش بر روی تغییرات فراساختار غشاء سلولی و پر اکسیداسیون اسید های چرب در موش های مبتلا به سرطان روده بزرگ
بررسی خواص سلنیوم بر روی تجهیزات فراساختار غشاء سلولی و پراکسیداسیون اسیدهای چرب در موش های مبتلا به سرطان روده بزرگ پس از 10 هفته تیمار توسط 1,2dimethylhydrazine
اثر تیمارهای مختلف بر خواب شکنی بذر گیاه دارویی آنغوزه (Ferula assafoetide)
بررسی روش های تلفیقی (مکانیکی و شیمیایی) کنترل علفهای هرز در لوبیا در منطقه شازند استان مرکزی
جمع آوری و شناسایی سوسک های چوب خوار ( Buprestidae) جنگل های بنه (پسته وحشی) جنوب استان کرمان
مروری بر گیاه کور .Capparis spinosa L
بهینه سازی روش اندازه گیری کربوهیدرات کل در موسیلاژ استخراج شده از گیاه پنیرک (مالوانگلکتا) به روش فنل سولفوریک اسید
پاسخ مورفولوژیکی نهال های یک ساله عدس الملک (Securigera securidac) تحت تأثیر افزایش غلظت دی اکسید کربن
تأثیر توأم آبیاری با آب شور و غلظت دی اکسید کربن بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گیاه کنگر فرنگی (Cynara scoolymus)
تأثیر کود دامی بر ویژگی های آگرومورفولوژیکی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)
بررسی کاربرد بیرونی پراکسید هیدروژن و رژیم آبیاری بر خصوصیات مورفولوژیکی گل همیشه بهار (Calendula officinalis)
بررسی محلول پاشی پراکسید هیدروژن و رژیم آبیاری بر خصوصیات بیوشیمیایی در گل همیشه بهار (Calendula officinalis)
اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری گیاه دارویی زوفا
اثر تغذیه و روش های مختلف خشک کردن بر عملکرد و رنگدانه های گیاه دارویی زوفا
بررسی چالش های برنامه ریزی و مدیریتی در فرآیند توسعه پایدار جوامع روستایی استان آذربایجان غربی
ارزیابی خواص پاداکسایشی عصاره ی متانولی در چند واریته از گیاه کتان روغنی (.Linum usitassimum L)
مطالعه اتنوبوتانی برخی از گیاهان دارویی در استان سیستان و بلوچستان
بررسی اثر نانوذرات نقره بر فعالیت آنزیم های پاداکسایشی ورنگیزه های فتوسنتزی در گیاه ذرت (.Zea mays L)
بررسی عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ در تراکم و تاریخ های مختلف کاشت در تربت حیدریه
نقش کودهای زیستی و ضرورت آن در رشد و تولید بنه های دختری و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)
مریری بر تحقیقات کاربرد روش ها و مقادیر با سطوح مختلف آبیاری بر تولید و رشد پیاز دختری در زعفران (.Crocus sativus L)
مطالعه اثر تغذیه برگی در شرایط تأمین نیاز آبی در رشد و تولید بنه دختری در زعفران و مقایسه آن با شرایط کم آبیاری (تنش خشکی)
ارزش ریز ریخت شناسی کرک برگ برای شناسایی گونه های بلوط های جنگل های زاگرس ایران
طیف سنجی نوری اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) موجود در چای سبز بکار رفته برای سنتز نانوذرات نقره
اثرات فواصل بین ردیف و روی ردیف کاشت بر صفات مختلف کوچک قرمز
مدل سازی مراحل نمو رقم گلرنگ بهاره صفه بب استفاده از درجه حرارت و طول روز
اثر ضد باکتریایی اسیدهای چرب متوسط و بلند زنجیر در طیور
انتخاب محیط کشت مناسب جهت جوانه زنی بذر گیاه زینتی- دارویی شقایق Papaverrhoeas از طریق کشت بافت
بررسی ارتباط پارامترهای اقلیمی با عملکرد گیاه زعفران (مطالعه موردی: شهرستان تربت حیدریه
بررسی میزان جمعیت سه گونه آفت مکنده پده در استان خراسان رضوی
بررسی میزان خسارت دوگونه آفت چوبخوار پده در استان خراسان رضوی
بررسی تأثیر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر Aeromonas hydrophila عامل سپتی سمی خونریزی دهنده باکتریایی قزل آلای رنگین کمان در شرایط آزمایشگاهی
اثر نقش شوری بر صفات فیزیولوژیکی دو رقم مختلف گلرنگ Carthamus tinctorius
گیاه تربچه و خواص دارویی آن
مروری بر کاربردهای درمانی گیاه دارویی مورد در متون طب سنتی ایران
بررسی تأثیر کود نیتروژن و نوع رقم بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه در ذرت سیلویی
بررسی سازگاری ارقام و لاین های امیدبخش گندم نان در مازندران
بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد
بررسی شاخص های آسیب پذیری اجتماعی طی خشکسالی، میان کشاورزان گندمکار شهرستان مشهد
بررسی تأثیر تقسیط نیتروژن بر عملکرد کمی و کیفی برنج (.Oryza sativa L) رقم طارم هاشمی
تاثیر نانولوله های کربنی وتنش شوری بر گیاه ماش
تأثیر نانولوله های کربنی بر شاخص های جوانه زنی گیاه ماش در شرایط تنش شوری
تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش
تأثیر دستمزد حقیقی نیروی کار بر اشتغال کشاورزی روستاهای ایران (رهیافت سیستم معادلات همزمان)
بررسی اثر شوری بر جوانه زنی و زنده مانی بذر علف هرز کوشیا (Kochia scoparia)
بررسی اثرات کود ازته و تراکم بوته بر رشد و میزان اسانس در نعناع فلفلی (.Mentha piperita L)
بررسی تحول باکتری های حل کننده فسفات نسبت به درجه حرارت بالا برای تولید گرانول
ارزیابی واکنش جوانه زنی و رشد گیاهچه گونه های آویشن (.Thymus spp) به تنش خشکی در شرایط آزمایشگاهی
بررسی اثر بازداروذگی از رشد اسانس های زنیان و زیره ایرانی بر رشد میسلیومی عامل پژمردگی فوزاریومی طالبی (Fusarium oxysporum f. sp. Melonis)
بررسی اثر تاریخ های مختلف کشت و کشت مخلوط با زیره سبز (Cuminum cyminum) بر برخی ویژگی های رشدی و عملکردی نخود (Cicer arietinum)
بررسی اثر تراکم و آرایش کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد کدو پوست کاغذی (.Cucurbita pepo L)
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه Anabasis setifera روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی منتخب
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه Halanthium purpureum روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی منتخب
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه Suaeda heteropylla روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی منتخب
بررسی ومقایسه اثرات ضد میکروبی عصاره های مختلف سه گیاه Suaeda heteropylla, Anabasis setifera, Halanthium purpureum
اثرات شوری خاک بر مقادیر سدیم و پتاسیم ریشه گندم متأثر از میکوریز و نانواکسید روی
اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک
پساخ مورفولوژیکی نهال های یک ساله کنگر فرنگی (Cynara scoolymus) تحت تأثیر افزایش غلظت دی اکسید کربن
مقایسه پاسخ مورفولوژیکی نهال های یک ساله کنگر فرنگی (Cynara scoolymus) و عدس الملک (Securigera securidac) تحت تأثیر افزایش غلظت دی اکسید کربن
بررسی اثر تنش شوری (NaCl) بر عىاصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در ژنوتیپ های بابونه (.Matricaria recutita L)
بررسی شریاط مختلف محیطی، شیمیایی و استفاده از جنین در جوانه زنی بذر آنغوز (.Ferula assa-foetida L)
بررسی اثر هورمون اکسین و تنش شوری بر جوانه زنی و رشد بذر گیاه دارویی زنیان (.Carum copticum L)
بررسی تأثیر جیبرلیک اسید و آبسزیک اسید بر خصوصیات جوانه زنی زنیان (.Carum copticum L) تحت تنش خشکی (PEG)
بررسی تأثیر پیش تیمارهای قارچ و باکتری بر بنیه بذر و خصوصیات دارویی شنبلیه (.Trigonella foenum-graecum L) تحت تنش شوری طبیعی (نمک دریاچه قم)
بررسی خاصیت آنتی باکتریالی عصاره متانولی اسطوخودوس از شمال ایران
مروری جامع بر مطالعات انجام شده در زمینه افشانک های سمپاشی
بررسی قابلیت های توسعه پایدار روستایی با تأکید بر تولید گیاهان داروئی (مطالعه موردی استان سمنان)
پیامدهای مایه زنی قارچ مایکوریز آربوسکولار بر برخی ویژگی های رشدی و عملکرد گیاه دارویی گاوزبان (.Borago officinalis L)
اثر ترکیب های کشت مخلوط بر عملکرد سه گونه دارویی سیاهدانه، گاوزبان اروپایی و همیشه بهار
تعیین مناسب ترین روش استخراج مواد مؤثره گیاه دارویی کدوی پوست کاغذی (Cucurbita pepo)
مقایسه ی اجزای گل 12 ژنوتیپ گل محمدی (Rosa damascene mill) در شهرستان سنندج
مقایسه ی خاصیت پاداکسایشی دو واریته ی کلم (.Brassica oleracea L)
تأثیر مرزه خوزستانی بر ترشح و ترکیب صفرا و لیپیدهای کبد در خروس های بالغ بومی اصفهان
بررسی اثر کم آبیاری بر شاخص های سطح برگ و کلروفیل در هیبریدهای ذرت
چمع آوری، شناسایی و ارزیابی کرچک های بومی ایران
علف های هرز مزارع گندم در استان چهارمحال و بختیاری
شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد
استخراج ویتامین D در کلزا از طریق آنالیز با دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)
مقیسه روش های مختلف استخراج و تعیین مقدار فنول و فلاونوئید کل در گیاه Anabasis setifera
اثز تنش شوری و خشکی بز جوانه سنی بذر گیاه دارویی بنگدانه (.Hyoscyamus reticulatus L)
Efficacy of aqueous extract of Zataria multiflora against some plant pathogenic fungi
اثر پرایمینگ بر پارامترهای رشد و خصوصیات جوانه زنی گیاه کتان (.Linum usitattissimum L) تحت تنش شوری طبیعی (نمک دریاچه قم)
معرفی گیاهان دارویی مناسب جهت کاشت در فضای سبز شهری
بررسی اثر آللوپاتیک عصاره هیدروالکلی برگ گیاه زینتی- داروی رعنا زیبا (.Gaillardia aristata Pursh) بر جوانه زنی بذر گیاه همیشه بهار و گل اطلسی
بررسی توسعه اقتصاد گیاهان دارویی در استان آذربایجان غربی
تاثیر نیتروژن و تنظیم کننده رشد سایکوسل بر صفات مورفولوژیک و عملکرد گندم
تاثیر نانواکسید روی بر عملکرد و طول دوره پر شدن دانه گندم در شرایط کمبود اب
تأثیر مقادیر مختلف کود نیتروژن و تنظیم کننده رشد سایکوسل بر سهم فرایند انتقال مجدد در عملکرد دانه گندم
تاثیر باکتری های محرک رشد بر میزان کلروفیل گیاه جودوسر (Avena sativa)
تاثیر باکتری های محرک رشد بر جوانه زنی گیاه جودوسر (Avena sativa) در شرایط تنش خشکی
بررسی اثر اسانس پنج گونه ی گیاهی بر قطر پرگنه ی قارچ بیماریزای Macrophomina phaseolina عامل ایجاد پوسیدگی ذغالی در کنجد
شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس (Opsicarpium insignis Mozaff. (Apiaceae از ایران
اثرات تنش خشکی در مرحله گلدهی و محلول پاشی با کودهای نانو بر عملکرد گلرنگ رقم سینا
عکس العمل مورفولوژیک و رشد گلرنگ به کاربرد کودهای نانو و تنش خشکی
اثرات کاربرد نانو کودها بر صفات فیزیولوژیک گلرنگ در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی در مرحله گلدهی
پاسخ اجرای عملکرد گلرنگ رقم سینا به محلول پاشی با کودهای نانو و تنش قطع آبیاری در مرحله گلدهی
پاسخ اجزای عملکرد گلرنگ رقم سینا به محلول پاشی با کودهای نانو و تنش قطع آبیاری درمرحله گلدهی
ارزیابی مارکرهای ملکولی NDA و پتانسیل آنها در سلکسیون و مونیتورینگ ژنوتیپ های مقاوم به خشکی در ژرم پلاسم توت فرنگی (.Fragaria sp) و خانواده رزاسه (Rosaceae)
بررسی تأثیر تنش شوری بر خواص فیزیولوژی گیاه سالویا
بررسی پوشش گیاهی منطقه قره قوم با تأکید بر گیاهان داروئی و معطر آن در استان خراسان رضوی
بررسی اثر تنش خشکی بر میزان رنگیزه های فتوسنتزی و رزمارینیک اسید گیاه دارویی بادرنجبویه در شرایط کشت درون شیشه ای
بررسی میزان برخی از مواد مؤثره گیاه دارویی بادرنجبویه تحت تنش خشکی در شرایط کشت درون شیشه ای و مقایسه آن با گیاه در شرایط طبیعی
تاثیر باکتری حل کننده فسفات و سطوح فسفر معدنی بر عملکرد و اجزای عملکرد کلزا رقم هایولا 401 در تاریخ کاشت تاخیری
اثرات پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های آویشن و نعناع در کیفیت نگهداری خیار گلخانه ای
افزایش ماندگاری خیار توسط پوشش های فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس های زنجبیل و مرزه
اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH
کشت ارگانیک شوید در کرمانشاه
معرفی گیاهان دارویی منطقه سارال کردستان
مروری گذرا بر سه گیاه دارویی خانواده چتریان
بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH