Articles Stat:
Number of Articles: 164Number of Proceeding pages: 1722
Papers View: 33584
The 7th International Conference on Interdisciplinary Studies in Food Industry and Nutrition Sciences of Iran In date 2023-11-21 by _COMMA مرکز توسعه و گسترش میان رشته ای _DAR _CITY Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS The 7th International Conference on Interdisciplinary Studies in Food Industry and Nutrition Sciences of Iran
All Rights Reserved - CIVILCA©
Accepted papers in The 7th International Conference on Interdisciplinary Studies in Food Industry and Nutrition Sciences of Iran
مقاله مروری (اثر ضد باکتریایی و ترمیمی عسل علیه باکتریهای مولد عفونت زخم)
Use of Garlic Essential Oil Nanoemulsion Encapsulated With Persian Gum on Antioxidant Activity, Shelf Life, and Sensory Properties of Sunflower Oil
بررسی کاربرد امواج اولتراسونیک در فناوری مواد غذایی
فرایندهای آشپزی مدرن
طراحی و تولید آنتی بادی مهندسی شده برعلیه IgG جهت تشخیص عفونتهای موجود در خون
تولید حلوای فراسودمند رژیمی (بدون شکر) برای افراد دیابتی با استفاده از گیاه استویا، شیرین کننده زیستی و جوی دوسر و آرد سبوس گندم
مروری بر اثر پروبیوتیکها در درمان بیماری پارکینسون
ازن و کاربرد فعلی آن در صنعت غذا
بررسی اثر رژیم فاقد گلوتن و کازئین در اختلالات زبانی کودکان طیف اوتیسم: سیستماتیک ریویو و متاآنالیز
بررسی مقایسه ای تاثیر مصرف عصاره گیاه چرخه (Launaea acanthodes)بر میزان فاکتورهای خون موشهای صحرایی در شرایط دیابتیک
تقلب در روغن زیتون و تشخیص افزودنی به روغن و روش اندازه گیری آن
دانه های پریوش (Vinca rosea) سرشار از مهارکننده های پراکسیداسیون لیپیدی
طراحی و تولید غذاهای فراسودمند با استفاده از گیاهان دارویی و فناوریهای نانو: رویکرد نوآورانه به بهبود سلامت و تغذیه
محصولات غذایی اصلاح شده ی ژنتیکی (تراریخته) مزایا ، معایب ، چالش ها ، ایمنی زیستی و امنیت غذایی : مطالعه مروری
بررسی خواص مکانیکی فیلم خوراکی ژلاتین به صورت امولسیون شده با روغن زیتون
بررسی ضریب فنریت فیلم ترکیبی سدیم کربوکسی متیل سلولز حاوی امولسیون روغن گردو و موسیلاژ دانه چیا
کاربرد زیست شناسی و آموزش معلمان در توسعه فناوری زیستی پایدار
مروری بر ترکیبات ضد مغذی در صنایع غذایی و روشهای موثر کاهش این ترکیبات
ارزیابی ویژگیهای آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از برگ و سرشاخه مرزنجوش(Origanum majorana L)
بررسی اثر عصاره های ۴ گیاه دارویی بر تولید آفلاتوکسین قارچ آسپرژیلوس فلاووس
بررسی چقرمگی فیلم دولایه سدیم کربوکسی متیل سلولز حاوی امولسیون روغن گردو و موسیلاژ دانه چیا
روشهای نوین استخراج و اندازه گیری آفت کشها در روغنهای گیاهی
کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی ضد میکروبی
بررسی تاثیر نوع الکترود بر عمللکرد اپتاسنسورها برای اندازه گیری افلاتوکسین M۱
کاربردهای نانوالیاف الکتروریسیشده در نگهداری و حفظ کیفیت مواد غذایی
Efficacy of ginger in the treatment of migraine: A systematic review
ارزیابی ویژگیهای آنتی باکتریایی عصاره حاصل از برگ و سرشاخه مرزنجوش ( Origanum (majorana L
The role of engineered probiotics for the management ofphenylketonuria
Challenges ahead in the preparation of Bacterial Cellulose film from fruit juicesFocusing on the production of BC cellulose from apple juice (Mauls Domestica).
اثر فیلم زیست فعال نانو امولسیون اسانس شقاقل بر ماندگاری مرغ یخچالی
مروری بر فرمولاسیون سس های رژیمی
کاربرد پوشش سطحی ژلاتین های گیاهی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزیجات تازه
Probiotics efficiently counteract inflammation and depression-like behaviors induced by Ochratoxin-A
Pulmonoprotective Action of Carvacrol in anexperimental model of lung inflammation induced byOchratoxin-A
مروری بر توسعه و خصوصیات یک سیستم بایژل خوراکی لیستین سویا-اسید استئاریک و کنسانتره پروتئین آب پنیر برای حفاظت از پروبیوتیک ها در شرایط هضم
Preparing chitosan–Polypyrrole nanocomposite film andevaluation of its mechanical, electrical, and antimicrobialproperties
نانوبیوتکنولوژی و کاربردهای آن در صنعت غذا
مروری بر منابع اسیدهای چرب امگا ۳ و روشهای غنی سازی آن در صنعت غذا
انواع پلیمرهای زیست تخریب پذیر در صنایع بسته بندی مواد غذایی : مزایا ، معایب ، کاربرد ها و محدودیت ها
مروری بر پیشرفت های اخیر در شکل گیری، پایداری و کاربرد اولئوفوم ها در مواد غذایی
بررسی افزودنی کورکوما لونگا یا عصاره زردچوبه به فرنچ فرایز جهت بهبود طعم، رنگ،محتوای روغن، خواص فیزیکوشیمایی و حسی آن
بررسی میزان استفاده از رنگ غذاهای رستورانی با استفاده از روش کروماتوگرافی درشهرستان سبزوار
Biopolymers , methods of synthesis and their application in food industry
روشهای نوین تشخیص فلزات سنگین در مواد غذایی و تاثیر آن بر سلامتی انسان
تاثیر غلظت ژلاتین پای مرغ بر خواص فیزیکوشیمیایی شکلات شیری
مروری بر فواید و مضرات مکمل های پروتئینی
Donkey's Milk; A Novel health-promoting Dairy: A Scoping Review
Membrane filtration technology and its application in foodindustry
مروری بر استفاده از هیدروژل، اولئوژل و بایژل بعنوان پوشش های خوراکی فیله ساردین و سیستم های تحویل عصاره رزماری
اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در پیشگیری و بهبود دیابت نوع۲ از طریق مهار مکانیسم های التهابی
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری با افزودن ساخارین در غلظتهای مختلف بیشتر از یک درصد
مهندسی پروبیوتیک و تاثیر گذاری آن بر روند بیماری های گوارشی
اثر جایگزینی ژلاتین پای مرغ با کره کاکائو بر ویسکوزیته، فعالیت آبی و شاخصهای رنگی شکلات شیری
Bioactive poisons formed during food processing and storage
نقش پروبیوتیک ها در برخی اختلالات و بیماری های متابولیکی انسان
کاربرد تکنولوژیکی غذایی و آنتی اکسیدانی گیاه بامبو
کاربردهای نانو ذرات نقره در صنایع غذایی
نقش پست بیوتیک ها در ایمنی مواد غذایی
فیلمها و پوششهای مبتنی بر بیومولکول: مروری بر خواص و کاربرد در بسته بندی هوشمند و فعال موادغذایی
بررسی تاثیر مالتودکسترین در تولید سس مایونز کم چرب
Advancements and Challenges of Electrospun Nanofibers for Antimicrobial Food Packaging
مروری بر نقش نانوبیوتکنولوژی در صنعت غذا جهت بهبود ایمنی غذایی
مروری بر ریزجلبک اسپیرولینا بهعنوان یک مکمل غذایی فراسودمند و کاربردهای دارویی آن
تغییرات آب و هوایی و تاثیرات آن بر روی ایمنی مواد غذایی
Preparation and characterization of electrospun cellulose acetate biodegradable oxygen-enriched sheets to preserve food warmth in food packaging
بررسی تاثیر ترکیبات شیمیایی غالب در چای سبز برکاهش وزن
نقش تغذیه در روند درمان برخی سرطان
استفاده از میکروارگانیسم ها درتولید اسید های آلی(لاکتیک، سیتریک) از ضایعات مواد غذایی
مروری بر تاثیر آمیگدالین بر درمان و کنترل سرطان ها و سایر بیماری های زمینه ای رایج در جهان
Polarographic Assessment of Lead and Cadmium in Industrially Processed Fruit Juices: A Comparative Study
مروری بر ماست فراسودمند غنی شده با برخی عصاره های گیاهی
Cultivated Meat: applications, types of scaffolds, benefits, and future perspectives
نانو تکنولوژی و نانو بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
مروری بر پایداری، تکنیک های استخراج ، خواص بیولوژیکی و کاربرد های بتالائین چغندر قرمز
مروری جامع بر استخراج ترکیبات فنلی از منابع طبیعی با استفاده از حلال های یوتکتیک عمیق سبز
نقش ضایعات مواد غذایی در امنیت غذایی
نقش نوشیدنی تخمیری در تامین سلامتی
Exploring the Application of Carbon-Based Nanomaterials and Sensors in Food Evaluation and Packaging
سبک زندگی مادر در دوران پیش از بارداری و تاثیر آن بر سلامت فرزند
امنیت غذایی، بروز بیماریهای منتقله از غذا و راهکارهای کاهش آن
مروری بر مکانیسم تثبیت، کاربرد و خصوصیات فوم های با درجه ی غذایی
مروری بر تاثیر سن و جنسیت بر عملکرد پروبیوتیکها
High protein diet and kidney health
تاثیر غلظت ژلاتین پای مرغ بر خواص فیزیکوشیمیایی دسر لبنی
Beneficial Attributes and Adverse Effects of Saponin Anti-Nutrients on Health
مروری بر تکنیک های استخراج فیزیکی و خالص سازی پروتئین های گیاهی
شناسایی میکروبیوم های مخمری در بیماران مبتلا به بیماری التهابی روده
بررسی تاثیر درمان دو داروئی با پایه ی کواموکسی کلاو در ریشه کنی هلیکوباکتر پیلوری
بررسی تاثیر عرق نعناع بر کیفیت انجام کولونوسکوپی در بیمارستان امام خمینی ارومیه
مروری بر عوامل ایجاد بو در محصولات خوراکی آبزیان
هیدروپونیک: تکنیک کشت مدرن برای تولید محصولات کشاورزی، مروری بر شاخصه های آب مصرفی و مواد مغذی در بستر کشت هیدروپونیک
اهمیت و تاثیر امنیت آب بر امنیت غذایی
بررسی گیاه دارویی گزنه در حوزه کشاورزی و تاثیر آن بر سلامت انسان
روغن هسته انار: ویژگیهای شیمیایی، کاربردها و اصالت یابی آن در صنعت غذا
قند سوربیتول و کاربرد های آن در مواد غذایی
بسته بندی مواد غذایی: مروری بر انواع مواد تشکیل دهنده، جنبه های بازیافت و مهاجرت شیمیایی مواد و اثر بر محیط زیست و سلامت انسان
بررسی تاثیر ویژگی های گیاهان تراریخته شده در امنیت مواد غذایی
Exploring Functional Food Nanotechnology: Innovations in Modifying, Delivering, and Enhancing Food Functionality
کینوا :(Chenopodium quinoa willd.) مروری بر ارزش غذایی و خواص دارویی
بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی برفرآورده های گوشتی(مروری)
بررسی تاثیر آموزش تغذیه از طریق واتساپ بر قند خون، پروفایل چربی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به دیابت نوع دو
Investigating the chemical characteristics of shrimp coated with alginate sodium nanoparticles containing Zataria multiflora andCuminum cyminum essential
غنی سازی مواد غذایی با آهن نانو: جذب و سمیت بالقوه آن: شواهد فعلی، اختلاف نظرها و شکاف های تحقیقاتی
بررسی فن آوری، کاربردها و ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
فشار هیدرو استاتیک بالا (HHP) و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر عملکرد و انواع حسگرهای زیستی در صنایع غذایی
Comparison the toxicity of saffron extract(Crocus sativus L.)and tartrazine in zebrafish model
بررسی تاثیرمحصولات خوردگی لوله های انتقال آب پرتقال و انگور بر کیفیت و ماندگاری آبمیوه
Soy Isoflavones and Bone Health: Focus on theRANKL/RANK/OPG Pathway
Alternate-day modified fasting diet improves subjective sleep quality, daytime dysfunction, and weight loss in obese/overweight women: A randomized, controlled trial
مروری بر فرآیند خشک کردن به روش کف پوشی مواد غذایی
بررسی کاربرد پوششهای خوراکی در افزایش عمر انبارمانی محصولات کشاورزی
بهینه سازی فرمولاسیون شکلات شیری با افزودن ساخارین در غلظتهای مختلف کمتر از یک درصد
مروری بر استفاده از عصاره چای سبز در تولید فیلمها و پوششهای مواد غذایی
بررسی کاربرد مکملهای ورزشی بر عملکرد ورزشکاران
مروری بر تولید اسید سیتریک با استفاده از میکروارگانیسمها
Preparation and Measuring of Thermal Conductivity of Cellulose Acetate/ Multi-Walled Carbon Nanotube Sheets by Electrospinning technique with Oxygen-enriched Method to Preserve Food Warmth in Food Packaging
Ultrasonic Osmotic Dehydration Properties of Courgette
بررسی تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی نانوذرات ویتامین-D عصاره چای سبز کپسوله شده در ساختار کیتوزوم جهت مقابله با بیماری کووید-۱۹
اثر میدان پالس الکتریکی و فرایندهای غیرحرارتی بر پایداری مواد غذایی
مروری بر کاربردهای اسید سیتریک در صنایع غذایی
Probiotics Supplementation Effect on GDM (Gestational Diabetes Mellitus)
The Effect of Green Coffee Supplementation on MetabolicSyndrome Components: A Systematic Review and Meta-Analysis of Randomized Clinical Trials
How does yogurt consumption affect gut health and immunesystem? A review of probiotic studies
کفیر، باکتری های غالب، ویژگی های تغذیه ای و کاربرد آن در صنایع غذایی
An overview of the importance of essential fatty acidproduction, with a focus on omega-۳
مروری بر کاربردهای هوش مصنوعی در دامپزشکی و علوم دامی
بررسی اثر استخراج با اتانول بر محتوای آنتوسیانین، ترکیبات فنولی و خصوصیات آنتیاکسیدانی عصاره پوست انار
A review of safety, toxicity and applications of ۳D printers in healthand food industry
بررسی اجرای استانداردهای HACCP در بخش تغذیه بیمارستانهای دانشگاه شهید بهشتی تهران
کاربرد ازن در صنعت غذا: مروری بر اصول، مکانیسم عمل و کاربرد ها
مدلسازی و بهینه سازی استحصال روغن از دانه سویا با حلال هگزان با استفاده از روش پاسخ سطح (RSM)
کاربرد های تغذیه ای اسید پونیسیک
Determination of Flavonoid Compounds in Medicinal Plants and Fruits with Antidiyabetic Properties by HPLC
مروری بر فلاونوئیدها و اثرات آنها بر سلامت انسان
پوشش نانوذره ای سطوح مواد غذایی برای اصلاح و ارتقای خصوصیات ترشوندگی و چسندگی
ضایعات خرما؛ ویژگی، فرآوری و کاربرد در صنایع غذایی
Gut Health Symphony: Unraveling the Impact of Dairy Starters andFermented Dairy Products on Mucosal Immunity
اثر استریلیزاسیون با بخار روی نابودی میکروارگانیسم ها در مورد ادویه جات
A Review of Pickering Emulsions Stabilized by Protein andPolysaccharide-based Particles
مروری بر اثر آنتی اکسیدانی عصاره های گیاهی در مقایسه با آنتی اکسیدان های سنتزی در روغن سویا و آفتابگردان
Fermented probiotic foods and their effects on alleviating symptoms of migraine
مروری بر تولید پودر چای فوری به روش خشک کن پاششی
جمعیت و امنیت غذایی با توسعه پایدار و اقتصاد کم کربن
مروری بر عملکرد و کاربردهای فناوری اولتراسوند بهعنوان یک فرایند غیرحرارتی در گوشت و فراورده های گوشتی
تاثیر ترکیبات پلی فنولیک روغن زیتون در کنترل بیماریهای قلبی-عروقی
عوارض قلبی به دنبال تغذیه مجدد در بیماران با محدودیت غذایی طولانی مدت: یک مطالعه مروری
بررسی نانوتکنولوژی در بسته بندی مواد غذایی
روشهای بررسی تقلبات در صنعت گوشت و طیور: مروری
مروری بر میزان تشکیل آکریل آمید و هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقه ای (PAHs) در مواد غذایی طبخ شده توسط هوا سرخکن (Air Fryer)
روش های غنی سازی شیر با ویتامین دی: مروری
Combination of copigmentation and encapsulation strategies using spray/freeze-drying technique for the stabilization of anthocyanins
تاثیر مکمل زنجبیل در بیماران مبتلا به کولیت اولسراتیو: یک مرور نظاممند بر کارآزماییهای بالینی
تاثیر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها بر بافت غذا
Dietary Fat Quality (DFQ) Indices and Breast Cancer Risk:Report from a Large-Scale Case-Control Study
Relationship between nutrition knowledge, level of physicalactivity and body composition in different weight classes ofactive and sedentary women
مروری بر عملکرد و منابع تولید آنزیم سلولاز و نقش آن در صنعت خوراک دام
غربالگری و جداسازی باکتریهای تولیدکننده آنزیم سلولاز از چند نمونه خاک
قهوه سبز: غذای فراسودمند با اثرات کاهش دهنده وزن و فشارخون در بیماران مبتلا به کبد چرب غیر الکلی
Spectroscopic study of phenanthrene on the elastase structureand activity
بررسی ارتباط رژیم غذایی پر فیبر و بیماری آسم: یک مطالعه مروری
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسید فرولیک بر اساس شاخصهای معادله آرنیوس
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی گاما اوریزانول در روغنهای زیتون و سویا بر اساس پایش شاخصهای معادله آیرینگ