Articles Stat:
Number of Articles: 90Number of Proceeding pages: 793
Papers View: 2032
2nd National Conference of Food Safety, Security and Health In date 2024-10-16 by Research Institute of Food Science and Technology _COMMA _DAR _CITY Mashhad was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 2nd National Conference of Food Safety, Security and Health
All Rights Reserved - CIVILCA©
Accepted papers in 2nd National Conference of Food Safety, Security and Health
ارزیابی تاثیر پرتودهی بر ماندگاری ماهی
چگونه توانستم بهره وری بوفه ی مدرسه ابتدایی دوره اول را با ارتقای سطح بهداشتی و خدمات تغذیه ای افزایش دهم ؟
بررسی آلودگی برنج به مایکوتوکسین ها درمرحله شالیکوبی - مطالعه موردی
بررسی بیوسورفکتانت های مشتق شده از باکتری های اسیدلاکتیک و کاربرد آن در بهینه سازی فرمولاسیون محصولات غذایی
بررسی تاثیر سطوح مختلف ملاس در بهبود عملکرد خمیر ترش در نان های حجیم
بررسی ژن های کدکننده ی باکتریوسین pln A و pln EF از باکتری های جداشده از ماست و پنیر سنتی شمال غرب ایران در سال ۱۴۰۱
بررسی عصاره الکلی گیاه مینای نیشابوری و صمغ دانه چیا بر ترکیبات فنولی ، pH و خصوصیات حسی ماست همزده
بررسی عملکرد اسید آسکوربیک بر بهبود بافت و ویژگی های ظاهری کلوچه سنتی زابلی حاوی آرد گندم سن زده
بررسی مفهوم امنیت غذایی ازدیدگاه سازمان های بین المللی
بررسی موردی الگوی مصرف غذایی دربزرگسالان بامحوریت اولویت ها و معیارهای خرید موادغذایی
بررسی و شناسایی معیارهای موثربرتولید وبازاریابی محصولات کشاورزی سالم
بررسی وضعیت امنیت غذایی باتاکید بررکن پایداری غذا درایران
اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر و یژگیهای میکروبی فیله مرغ در دمای ۸ درجه سانتیگرا د
بررسی وضعیت امنیت غذایی باتاکید بررکن سلامت و مصرف غذادرایران
به کارگیری روش AHP جهت انتخاب مناسب ترین منبع تامین برای تهیه مواد اولیه کارگاه شیرینی پزی کندو (بندرماهشهر)
تاثیر سقلمه بر تمایل به پرداخت برنج ارگانیک در میان شهروندان خراسان رضوی
تاثیرات فیزیولوژیکی آنتی بیوتیک ها بر محصولات کشاورزی : مطالعه موردی گوجه فرنگی
تحلیل نقش صنعت طیور در زمینه فراهمی غذا: چالش ها، راهکارها و اولویت های پژوهشی
فناوری تولید گوشت کشت شده راه حلی نوآورانه برای امنیت غذایی و چالش های زیست محیطی
فواید تغذیه ای یولاف و سویا در امنیت غذایی نیروهای نظامی
کارایی حشره کشی اسانس پوست میوه پرتقال روی شپشه دندانه دار Oryzaephilus surinamensis(Coleoptera: Silvanidae)
کاربرد ریز جلبک ها در غنی سازی محصولات غذایی بر پایه غلات
اثرکودهای زیستی بر عملکرد سیاهدانه ، زیره سبز و نعناع فلفلی با تاکید بر تولید پایدار و امنیت غذایی
کاربرد فناوری اینترنت اشیا و حسگرها برای افزایش امنیت غذایی و پایداری کشاورزی : مزایا و چالش ها
کاهش آلرژی غذایی با استفاده از فناوری های غیرحرارتی اولتراسوند، پالس نوری و پلاسمای سرد
کشاورزی عمودی راهکاری برای تامین امنیت غذایی
مدیریت ضایعات در زنجیرهتامین مواد غذایی با نگاهی ویژه به زنجیره تامین گوشت
مروری بر امنیت غذایی ، جامعه و دسترسی به غذا
مروری بر راهکارهای بهبود پایداری حرارتی پروتئین سرمی شیر در نوشیدنی های لبنی استریل با پروتئین بالا
مروری بر کاربرد طیف سنجی شکست ناشی از لیزر((LIBS در صنایع غلات
تضمین امنیت غذایی از طریق کشت پایدار هالوفیت ها
پیوند تغییرات اقلیمی با ناامنی غذایی : بررسی سیستماتیک مطالعات اخیر
ارائه الگو ارتقا سواد غذایی در مدارس
تقلبات موادغذایی : خطرات سلامتی و روشهای تشخیص آنها
تهیه عصاره خارخاسک (T. terrestris) با استفاده از حلالهای یوتکتیک ژرف و بررسی ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن
خصوصیات و کاربردهای سلولز و کربوکسی متیل سلولز
خصوصیات و کاربردهای صنعتی کیتین و کیتوزان
خصوصیات، روشهای تولید و کاربرد کاراگینان در صنایع غذایی
دورریزهای غذایی : چالش جدی در امنیت غذایی
راهکارها و چالش های مدیریت پسماند با رویکرد اقتصاد چرخشی
راهکارهای آموزش اهمیت تغذیه سالم در میزان یادگیری به دانش آموزان دوره ی اول ابتدایی و تشویق و ترغیب آنان به استفاده از آن
مروری بر راهکارهای کاهش آکریل آمید در محصولات نانوایی و سیب زمینی سرخ شده
سیاست خودکفایی و امنیت غذایی در ایران: ارزیابی مطالعه موردی گندم
سیاست های امنیت غذایی از منظر اسناد بالادستی در ایران
شناسایی روند ارکان امنیت غذایی در ایران از منظر شاخص های سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد
شناسایی عوامل جنگ زیستی در امنیت غذایی
شناسایی وضعیت دسترسی اقتصادی به غذا
غنی سازی شیرینی نخودچی بدون گلوتن با آرد کینوا: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی
فعالیت ضد باکتریایی عسل
مقایسه تخمیر آب شلغم توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه با لاکتوباسیلوس پلانتاروم
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی دانه کینوآ و مولفه های کیفی نان حاصل از آن با نگاه به مزیت های این دانه در اجرای راهبردهای امنیت غذایی ایران
مروری برکاربرد مغناطیس در کشاورزی و صنعت غذا
مروری بر نقش مواد اولیه ، روش تولید و جایگزین چربی در سس مایونز
ایجاد امنیت غذایی با غنی سازی پنیر پروسس بدون چربی
مروری بر موادغذایی فراسودمند تهیه شده از کلاژن هیدرولیز شده ، منابع و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری بر کاربرد حسگرها در ایمنی و سلامت غذا
مروری بر قابلیتهای کاربرد هوش مصنوعی در صنایع غذایی
مروری بر فواید و عوارض داروهای گیاهی و گیاهان دارویی
مروری بر ظرفیت مخمر تورولا((cyberlindnera jadinii در گسترش امنیت غذایی و افزایش تولیدات محصولات ارگانیک
نقش خمیر ترش در بهبود کیفیت و سلامت نان
نشاسته مقاوم به عنوان یک ترکیب پری بیوتیک در فراوردههای غلات
نقش بازارهای آنلاین در بهبود امنیت غذایی
نقش سلامت تغذیه مدارس در افزایش انگیزه و بهبود عملکرد تحصیلی دانش آموزان
نقش فناوری های نوین در پایداری زنجیره تامین غذایی
بررسی اثر انواع شیرین کننده ها بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی شکلات شیری
نقش منابع ازت در محیط کشت سلولی در افزایش توده سلولی به عنوان واحدهای تولید کننده متابولیت های ارزشمند زعفران
اهمیت و جایگاه پرورش شترمرغ
القا اثر سیری زایی در محصولات غذایی
جیرههای غذایی عملیاتی ، چالش ها و راهکارهای هوشمند
جایگاه هوش مصنوعی در ایجاد امنیت غذایی پایدار
نقش پروبیوتیک ها در کاهش مقاومت آنتی بیوتیک ها
امنیت و ایمنی غذایی و تاثیر آن بر شاخص های سلامت جامعه
بررسی برخی روش های شناسایی تقلبات و اصالت سنجی روغن زیتون
بررسی ویژگی های میکروبی سویه مخمر بومی جهت تخمیر نوشیدنی بر پایه مالت
بسته بندی هوشمند مواد غذایی
بررسی اثر تنش های تکنولوژیکی بر میزان تولید اگزوپلی ساکارید های میکروبی و اثرات آن بر سلامتی
مزایای اقتصادی و اجتماعی سیستم های آکواپونیک برای تولید توامان پروتئین ماهی و سبزیجات
مقایسه دو شیوه متداول ارزیابی پایداری تولید در نظامهای آبزی پروری
افزونه عصاره زیتون تلخ به استامیپرید در راستای کاهش غلظت مصرفی این آفتکش برای کنترل شته کلزا
بررسی ارتباط بین شاخص توده بدنی (MBI) و سنگ کلیه در کودکان مراجعه کننده به کلینیک کوثر شهر اردبیل
بررسی اثر محافظتی کورکومین در برابر مسمومیت با قلع خوراکی بر بافت استخوان موش های نژاد BALB/c
فناوری بیوفلاک یک رویکرد سبز دوستدار محیط زیست در افزایش تولیدات آبزی پروری
مقایسه اثر نانوفرمولاسیون عصاره اتانولی زیتون تلخ (Melia azedarach L.) با آفت کش سیانترانیلی پرول (Cyantraniliprole) در کنترل جمعیت سفید بالک گلخانه Trialeurodes vaporariorum Westwood
Using active packaging to increase the shelf-life of food products
Exploring the Interaction of Natural Pigments with Mattirolomycesterfezioides Honey Truffle Sweet Protein: Implications for InnovativePlant-Based Food Technologies
What are the effects of acoustic and electromagnetic waves on water andhealth?
بررسی اثر تیمار حرارتی پاستوریزاسیون بر خصوصیات نوشیدنی کامبوجا
Aflatoxin, a fungal toxin that disrupts children's growth
Fermentation technology
Application of activated hybrid zein/inulin nanofibers for packaging offresh beef