Articles Stat:
Number of Articles: 75Number of Proceeding pages: 755
Papers View: 3183
8th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security In date 2024-09-21 by _COMMA سازمان همیاری شهرداری ها (دانشگاه علمی کاربردی) و مرکز توسعه خلاقیت و نوآوری علوم نوین _DAR _CITY Tehran was held. please refer to the following link to download all the papers of conference proceedings: _PROCEEDINGS 8th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
All Rights Reserved - CIVILCA©
Accepted papers in 8th International Congress on Food Science & Technology & Agriculture and Food Security
اثرات روش های فرآوری بر محتوای مواد معدنی در محصولات ماهی
مروری بر غذاهای فراسودمند پروبیوتیک
بررسی رویکردهای نوین در بازاریابی صنایع غذایی آبزیان
بررسی روش های نوین سمیت و متابولیسم در خوراک دام و طیور و آبزیان
مروری بر تاثیر افزودن پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بر ویژگی های فیلم ها و پوشش های خوراکی
نانو تکنولوژی: کاربزدهای فعلی و کاربزدهای آتی در صنعت غذا
تولید نانو فیلم زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی بادام زمینی
بررسی ویژگی های کیفی خرما پس از برداشت و عوامل موثر بر آ ن
بررسی میزان فلزات سنگین ، خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره های انگور تولید شده به روش سنتی در استان همدان
تاثیر تغذیه سالم بر کاهش خطر ابتلا به سرطان
تکنولوژی های نوین در زمینه فراوری و بسته بندی سبزیجات برگی
بررسی میزان ترکیبات بی فنیل های پلی کلرینه در برخی از پنیرهای سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر تهران با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی
مقایسه سهم تولید ذرت دانه ای و علوفه ای بر میزان انتشار آلاینده های زیست محیطی (مطالعه موردی: استان البرز)
بررسی ویژگی های کیفی انبه طی انبارمانی و عوامل موثر بر آن
مروری بر کاربرد صمغ ها در فرآوری و نگهداری محصولات گوشتی
بررسی کاربرد محرک های آلی (جلبک دریایی، اسیدهیومیک، اسیدآمینه) بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج رقم فجر در شرایط آب وهوایی دلند استان گلستان
کارآیی محرک های آلی (جلبک دریایی، اسیدهیومیک، اسیدآمینه) بررنگدانه فتوسنتزی برنج رقم فجر در شرایط آب وهوایی دلند استان گلستان
مروری بر تاثیرکاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی بر حفظ کیفیت انواع نان
بررسی اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر روی بافت و میزان آب اندازی ماست قالبی طی شوک های مکانیکی
کشاورزی و گازهای گلخانه ای، یک تراژدی رایج
مبدل های حرارتی در صنعت
محورهای مهم حوزه شیلات در کمک به تحقق امنیت غذایی کشور
؛CODEX STAN ۹۰-۱۹۹۵ ماهی گلیز شده؛ اصول اساسی و دامنه کاربرد
معرفی و آشنایی با مفاهیم و کاربرد استاندارد CODEX STAN ۹۲-۱۹۸۱ کدکس در مورد میگوی منجمد لعابدهی شده با یخ
مروری بر کاربرد آنزیم ها به عنوان کاتالیزور زیستی در فراوری مواد غذایی
مروری بر کاربرد پلاسما در مواد غذایی
مروری بر کاربرد پرینترهای سه بعدی در صنایع غذایی
همگام سازی صنعت غذا و محیط زیست: گامی ضروری برای آینده ای پایدار
ارزیابی تناسب اراضی برای کشت گندم آبی در بخشی از اراضی شهرستان باغملک با استفاده از روش فائو
بررسی و اثرات طوفان های گرد و غبار در استان خوزستان
بررسی رابطه بین ویژگی های اراضی و مدیریتی بهره برداران گندم آبی با امنیت غذایی خانوار در شهرستان خرم آباد
بررسی رابطه بین ویژگی های اراضی و مدیریتی بهره برداران گندم آبی در شهرستان خرم آباد
بررسی جامعه شناختی عوامل تاثیرگذار بر نقش تغذیه در سلامت جامعه با تاکید بر الگوهای حاکم بر آن
اثر روش استخراج پکتین پوست هندوانه، معمول و به کمک امواج مایکروویو، بر خصوصیات حسی و رئولوژیکی ماست همزده و دوغ گرمادیده
طراحی و ساخت مزرعه الکترونیکی با سیستم پایش GM و آبیاری فوق اتوماتیک توسط شیرآلات APV
اثر روش استخراج پکتین پوست هندوانه، معمول و به کمک امواج مایکروویو، بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی ژله و مربا
فنآوری های مربوط به نگهداری از میوه های فرازگرا در مرحله پس از برداشت
تاثیر روش های استخراج بر ترکیبات معطر
بررسی خواص ارگانولپتیکی سیب زمینی پوست کنده و فرآوری شده (واریته آگریا همدان) طی زمان ماندگاری در یخچال
بررسی ایمنی و امنیت مواد غذایی
گزارش وقوع نماتود ریشه گرهی Meloidogyne incognita روی درختان توت سفید در فضا ی سبز شهر تهرا ن منطقه ۱۱
مروری بر کاربردهای جو جوانه زده (مالت جو) به عنوان یک ماده اولیه مغذی و فراسودمند
بررسی پروفایل اسیدهای چرب، فعالیت آنتی اکسیدانی و عدد پراکسید روغن هسته بنه
بررسی و تاثیر عصاره رزماری در حفظ، کیفیت و افزایش ماندگاری فیله مرغ در دمای ۴ درجه سانتیگراد
مدل سازی فرآیند خشک کردن برگ های به لیمو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
بررسی تاثیر مادون قرمز و مواد تغییر فاز دهنده بر خشک کردن ریزجلبک اسپیرولینا
بررسی شیوع انگل توکسوپلاسما گوندی در نمونه های قلب بوقلمون های استان کرمان با روش PCR
مروری بر نقش مگس سرباز سیاه Hemetia illucens L. (Diptera: Stratiomyidae) در امنیت غذایی
بررسی تاثیر اشکال آلی و معدنی عناصر مس، روی و منگنز بر صفات تولیدی مرغ های مادر گوشتی
تاثیر تغییرات اقلیمی بر شدت و تکرار خشکسالی های اخیر در استان خوزستان (تحلیل محیطی و ارائه راهکارهای مدیریت بحران)
توسعه نانو حسگرهای زیستی برپایه مهندسی ساخت نانوزیم (نانوخوشه های فلزی) در ساختار پروتئین
مطالعه تاثیر مقادیر مختلف هورمون های گیاهی بر سازگاری و خصوصیات کمی و کیفی بوته زنجبیل (Zingiber officinale)
کاربرد نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
اثر بخشی پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره رزماری برای غیر فعال کردن عوامل بیماریزای غذازاد و افزایش ماندگاری گوشت ماهی قزل آلا آمادهمصرف
بررسی تاثیر مدت زمان تقطیر بر درصد اسانس گل محمدی مناطق مختلف کشور به شیوه صنعتی
کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
کنترل بهداشت و ایمنی غذا؛ بررسی نحوه نظارت و کنترل در تولید مواد غذایی
راه کارهای کاهش و بازیافت ضایعات در صنایع غذایی
تحولی در طعم و ایمنی: نقش کلیدی عمل آوری در ارتقای فرآورده های گوشتی
روشهای نوین فراوری، نگهداری و افزایش عمر مفید مواد غذایی
پیرولیزیدین آلکالوئید ها : زیست شناسی، سم شناسی و امنیت غذایی
بررسی پراکنش گونه های زنبورهای کرابرونیده از جنس Oxybelus Latreille در سطح استان فارس
بررسی اثرات پارامترهای دما و رطوبت بر رشد نمونه های گلخانه ای قارج گانودرما
تاثیر افزایش ورمی کمپوست بر سینتیک آزادسازی پتاسیم در یک خاک آهکی
تاثیر افزایش کودمرغی و کودگوسفندی بر سینتیک آزادسازی پتاسیم در یک خاک آهکی
پایش رنگ های خوراکی مورداستفاده در فراورده های گوشتی عرضه شده در شهر مشهد
مروری بر تاثیر روشهای جدید سرخ کردن بر جذب روغن و تشکیل آکریل آمید
نانوفناوری دوستدار صنعت غذا و کشاورزی
کاربرد صمغ عربی به عنوان پوشش برای نگهداری میوه و سبزیجات تازه
کاربرد نانو فیلتراسیون در صنایع غذایی
بررسی تاثیر کلسیم و گلیسرول بر خصوصیات فیلم آگار
مروری بر بررسی عوامل موثر بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی انواع ماست